Hae
Wellness by Jenny

Miten mulla menee?

Pienen motivaationotkahduksen jälkeen elo on taas ollut ihanaa. Piti tehdä pientä asennetarkistusta ja kipuilla hieman, että taas huomasi olevansa hieman pönttö ja ajattelevansa liikaa. Koin siis, että tuloksia ei ole tullut yhtään ja voin ihan hyvin heittää hanskat tiskiin projektini kanssa. Onneksi en kuitenkaan jaksanut luovuttaa, sillä pitkäjänteisyys on palkittu.

paino 102 ,5?

Paino on lähtenyt tippumaan ihan kivasti. Energiaa on todella paljon ja yöunien laatu on parantunut entisestään. Pieni hetki tuli, että mieleni teki mieli syödä kaikkea, mutta nostin vähän kaloreita niin mieliteot loppui siihen. Nyt siis syön päivittäin noin 1900-2300kcal. Treenien teko on vähän tökkinyt, mutta en oo siitä jaksanut stressata, koska käyn lenkillä joka päivä ja arkiaktiivisuus on lisääntynyt paljon. Juoksumotivaatio on kohdillaan ja olen onnistunut rikkomaan omia ennätyksiäni. Venytellä pitäisi enemmän, sillä jalat tuntuvat välillä todella raskailta. Onneksi tälläviikolla on taas hieroja, niin saa ne nyt auki ja motivaatiota ylläpitää sitä.

Itsensä motivointi.

Kerroin tuossa alussa, että oli vähän motivaatio hukassa kun ajattelin, että en ole saanut mitään aikaiseksi. Otinkin siis kovat keinot käyttöön ja kaivoin neuvolakortin esiin ja viimeisen vaakalukeman mikä siihen oli kirjattu.. 119kg ? Se oli rv 37+?, eli osa siitä painosta oli vauvaa sun muuta, mutta silti. Synnäriltä kotiuduin reilu 116kiloisena ja nyt siis painan 102,5. Olen siis alle vuodessa laihtunut noin 14kiloa, tekemättä kuitenkaan mitään älyttömän radikaalia. Aika hyvin, vaikka itse sanonkin.

Aikamoisia lukemia..

Tästä vertailusta sain rutkasti lisää virtaa ja motivaatiota. Se myös valoi uskoa tähän omaan tekemiseeni. Tämä on kuitenkin eräänlainen ihmiskoe, sillä teen tätä itse ja oikeasti se terveys ja hyvinvointi edellä. Kävin myös hetki sitten verikokeissa, jotka osoittivat minun olevan täysin terve, eikä ole mitään puutoksia yms missään. Sokeri oli hieman koholla, mutta sitä tarkkaillaan ja lääkäri sanoi, että sekin oli laskenut edellisestä kerrasta.

Tässä olen viimekesänä. Taitaa olla rv34 tai 35 ?

Tässä mun kuulumiset tältä erää. Tsemppiä kaikille samassa tilanteessa oleville. Muistakaa pitkäjänteisyys, säännöllisyys ja rutiinit. Ne on se juttu. Eikä saa vaipua synkkyyteen vaikka välillä tuntuisi että mikään ei suju. Ne elämäntavat ei ole muuttuneet yhdessä yössä huonoiksi, joten ne ei muutu hyviksi myöskään yhdessä yössä.

?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *