Hae
Wellness by Jenny

Jostain se on lähdettävä liikkeelle.

Nyt kun alkoi uusi vuosi, niin monella alkoi myös uudet kujeet. Mä itse jatkan siitä mihin viimevuonna jäin, paitsi nyt aloitin dieetin jotta pääsisin näkemään omin suurin silmin, että onko kaiken tämän rasvan alla oikeasti lihasta, vai olenko elänyt valheessa kaikki nämä vuodet.

Jotta dieetin loputtua olisin viisaampi, niin otin tänään aamulla kuvat, mitat ja painon. Kun lähtee tekemään muutosta, niin mä suosittelen sen muutoksen seurantaa monella eri tavalla, koska jos esimerkiksi paino jää jumittamaan, niin sentit voi silti tippua. Myös omaan silmään se oma peilikuva voi näyttää aina ihan samalta, oli painoa sitten 10kg enemmän tai vähemmän.

Jotta homma pysyisi rehellisenä itselle ja muille, niin mä aion olla hurjapää ja julkaista nuo mun aloitus-speksit täällä blogissa. Sitten voidaan 10 viikon päästä yhdessä joko iloita mun onnistumista tai harmitella epäonnistumista. Tosin jälkimmäinen ei ole vaihtoehto, koska kun asettaa itselleen selkeän tavoitteen ja suunnitelman, niin epäonnistumisen prosentti on häviävän pieni.

Jos et tahdo nähdä mun puolialastonta vartaloa, niin lopeta lukeminen nyt ja vietä ihana viikonloppu. Jos taas haluat, niin ole hyvä:

Jenny edestä pe 8.1.2021

Jenny sivulta 8.1.2021

Jenny takaa 8.1.2021

Tässä nämä kuvat. Ne on filtteröimättömiä, laihistamattomia ja muutenkin käsittelemättömiä. Otettu tänään aamulla noin 10min heräämisen jälkeen.
Sitten saatte vielä mittani painon kanssa, jotta nähdään onko 10 viikon päästä niissä tapahtunut mitään suuntaan tai toiseen.

Paino 102,3kg

Mitat olivat:

Vyötärö 92cm
Napa 110cm
Reisi 63cm
Lantio 114cm
Rinta 110,5cm

Jostain se on lähdettävä aina liikkelle ja mä lähden tälläisestä tilanteesta. Tämä tilanne on ihan hyvä ja olo on hyvä, mutta vielä on vähän matkaa siihen erinomaiseen, johon tietysti pyrin. Koko dieetin aion mennä hyvinvointi edellä eli jos se alkaa jossain vaiheessa ahdistamaan enemmän kuin tuottamaan hyvää oloa, niin hommaa katsotaan uudestaan. Dieetti ei ole mikään parsakaali-maitorahka-kuuri, vaan syön 5x päivässä ihan normaalia ruokaa puhtaista raaka-aineista. Kalorivaje on maltillinen, jotta lihasta lähtisi mahd vähän ja rasvaa sulaisi paljon. Haluan myös tulosten olevan pysyviä, joten tässä ei lähdetä tavoittelemaan mitään 2kilon pudotusta viikossa.

Jos sulla alkoi uuden vuoden kunniaksi dieetti, lakko, elämäntaparemppa tai joku muu, niin hirveästi tsemppiä! Sä pystyt siihen ?

Jos sulla ei alkanut mitään, koska et koe tarvetta muuttaa mitään, niin mahtavaa ja tsemppiä? Mä pyrin samaan ja täältä tullaan kovaa vauhtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *