Hae
Wellness by Jenny

Minkälaisella salilla käyn?

Koska kuntosali on iso osa mun elämääni tällähetkellä niin treenien, kuin töidenkin puolesta, niin haluan kertoa siitä salista missä mä käyn treenamassa. Tämä ei siis ole mikään mainos, vaan mun oma kokemus kyseisestä treenipaikasta.

Aloitin salitreenin uudelleen elokuussa 2020 Forssan Sali24:lla. En ollut käynyt siellä aiemmin ja ostin salikortin sinne kun siellä oli meidän pienryhmävalmennus.
Aika nopeasti huomasin, että salin tunnelma on todella hyvä ja sillä on mulle treenaamisen kannalta tosi iso merkitys. On ihana kun ihmiset tervehtivät ja tulee tervetullut olo, vaikkei tuntisikaan ketään. Pitkään kärsin siitä, etten kehdannut mennä salille kun ajattelin, että olen liian lihava tai ihmiset tuijottaa muuten vaan. Tuolla ei ole kertaakaan tullut sellaista oloa.

Salin eteisestä löytyy hyllykkö ulkokengille ja leikkipaikka lapsille.

Salilla käy kaikentasoista ja -ikäistä väkeä, mikä on lisännyt entisestään sitä hyvää fiilistä. Kokeneemmilta uskaltaa pyytää apua ja ihmiset oikeasti keskittyy siihen omaam treeniin, eikä kyttäile mitä muut siellä tekee.

Treenin jälkeen voi keittää kahvit. Tuolta käytävältä löytyy myös hierojien tilat joita löytyy kaksi, Kehonsymmetria ja Wellness Vilhonen.

Laitteita on todella monipuolisesti. Cardiolaitteista löytyy kuntopyörä, crosstrainer, soutulaite ja juoksumatto.
Sitten löytyy paljon ihan peruslaitteita ja myös vapaita painoja on paljon.

Cardiolaitteita

Käsipainoista löytyy varmasti jokaiselle sopivat.

Salilta löytyy myös tatami ja ryhmäliikuntatila. Siellä voi myös pelata sulkapalloa ja sen suosio on nyt selkeästi lisääntynyt. Kahvakuulia löytyy monipuolisesti, sekä crossfit-tyylinen harjoitusalue.

Zumbaa vai painia? Molemmat onnistuu!

Salilla on myös infrapunasauna, sekä mun lemppari eli solarium. Molemmat toimivat kolikoilla. My happy place ?

Yksi tosi iso plussa itselle on myös se, että sali on kortilla auki 24/7. Eli sinne voi oikeasti mennä treenaamaan silloin kuin itselle parhaiten sopii eikä tarvi stressata salin aukioloajoista. Nyt korona-aikaan tämä on erityisen hyvä asia, sillä ihmiset hajaantuvat todella tasaisesti päivän mittaan eikä synny ruuhkia tai ole montaa samaan aikaan treenaamassa.

Tilaa on!

Jos jotain itse kaipaisin lisää niin porraskonetta ja Booty Builder-laitetta. Nämä ei kuitenkaa ole mitään välttämättömyyksiä, kunhan haaveilen.
Sali24 on mun mielestä kaikinpuolin monipuolinen sali, jossa on kiva käydä.

Ja siis nyt tosiaan saan myös työskennellä siellä, mikä on aivan mahtavaa! Toivon, että omalla työpanoksellani pystyn lisäämääm asiakkaiden viihtymistä ja he kokevat olonsa yhtä tervetulleksi kuin minä.

Peiliselfie pukkarissa.


Ihanaa maaliskuun ensimmäistä viikkoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *