Hae
Wellness by Jenny

Blogihiljaisuus on ohi ?

Välillä elämä ei mene niinkuin suunnittelee ja tapahtuu joko ihania tai hirveitä asioita. Mulla elämä heitti ihan häränpyllyä, koska sattuipa niin, että mieheni kanssa erosimme.

Tässä on ollut niin paljon kaikenlaisia käytännönjärjestelyitä, että ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa/energiaa kirjoitella mitään. Nyt kun pikkuhiljaa näyttää siltä, että asiat järjestyy, niin alan aktivoitua täälläkin

Yritän hymyillä vaikka se on välillä vaikeaa.

Onneksi erosimme sovussa, joten lapsen asiat on hoituneet mallikkaasti. Lapsivapaina mulla tosin on pieni ongelmia tekemisen suhteen, koska en ole tottunut kotona rauhaan ja hiljaisuuteen.
Uniongelmia on tullut ja nään entistä enemmän painajaisia, mutta ehlä nekin tästä helpottaa ajan saatossa.

Liikunta on auttanut todella paljon jaksamisen suhteen. Fyysinen hyvinvointi ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsikädessä, joten liikunnan avulla on saanut laitettua aivoja narikkaan ja samalla myös selkiytettyä ajatuksia.

Ruokailuista olen yrittänyt pitää kiinni, koska ilman ruokaa ei jaksa. Se on ollut vaikeaa koska mikään ruoka ei maistu ja on saamut syödä väkisin. Noilla hirveillä helteillä on myös ollut osuutta asiaan koska en pidä liian kuumasta ja veto on senkin takia olllut ihan pois.

Tuloksia on kuitenkin tullut ja paino on lähtenyt hyvin laskuun, senttejä on hävinnyt ja vaatekokokin pienentynyt. Se on positiivista, sillä entisenä tunnesyöppönä olisin voinut helposti tässä kuukauden aikana syödä itseni taas kipeäksi. Tämä motivoi todella paljon, kun huomaan että ne entiset huonot tavat on oikeasti jäänet pois ja korvaantuneet hyvillä. Hyvä minä!

Muutos vuodessa.

Joku viisas joskus sanoi, että asioilla on tapana järjestyä ja niin mä myös ajattelen. Onneksi mulla on ihana perhe, lapset ja ystävät ympärillä joista saan voimaa vaikeina hetkinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *