Hae
Wellness by Jenny

Nälkä kasvaa syödessä

Otsikon sanonta toimii ihan kirjaimellisesti myös esimerkiksi irtokarkkien kohdalla, mutta nyt ei ole kyse siitä vaan motivaatiosta. Tämä sanonta meinaan oikeasti on totta sen suhteen, että mitä enemmän sä teet ja huomaat kehitystä, niin sitä enemmän sä haluat tehdä ja kehittyä. Näin on käynyt nyt mulle.

Tämähän ei siis suinkaan ole huono asia, vaan erittäin hyvä. Tavoitteita vähän jouduin fiksaamaan, mutta se ei haittaa koska niitä kohti mennään nyt entistä nopeampaa.

Tunne polte

Tarkoitus on siis nyt ihan oikeasti katsoa, että minkälainen tyyppi tämän rasvakerroksen alta kuoriutuu. Treenit on kovempia ja ruokailu tiukempaa, mutta silti tämä ei ole mikään kisadieetti. Hyvällä fiiliksellä mennään eteenpäin edelleenkään mitään kieltämättä, mutta pikkasen tiukennetaan linjaa ja lisätään salitreenien ja aerobisen määrää viikossa, eli salilla alan käydä 3-4x/vko ja aerobisia on 3-5/vko. Siinä on pari lepopäivääkin ja pitää huomioida myös työt jotka siis sisältää itsessään liikuntaa jo paljon.

🖤🖤

MIKSI NYT?

Koska mä koen, että nyt jos koskaan on se hetki. Mun sisäinen motivaatio on kunnossa, ulkoinen motivaatio on kunnossa, elämäntilanne kunnossa (ei stressiä, nukun hyvin, arki ei kuormita) ja kaiken kaikkiaan mulla on sellainen tunne, että tekee ihan hyvää henkisesti ja fyysisesti mennä taas sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja ylittää itseään. Toki aina voi tulla matkanvarrella muuttujia, mutta kun hyvin suunnittelee, niin ne muuttujatkaan ei haittaa. Haluan ensi kesänä olla paras versio itsestäni tähän mennessä henkisesti ja fyysisisesti, joten nyt on hyvä aloittaa.

Enkat paukkuu, sjmv 4x8x80kg 💪

Tän päivän treeni kulki kuin unelma ja huomenna aamusta taas salille. On vaan niin hyvä fiilis ja kova usko omaan juttuun, joten tästä ei voi tulla kuin hyvä 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *