Hae
Wellness by Jenny

Pahimmat salimokat

Jokainen salilla kävijä pelkää varmasti jotenkin joskus mokaavansa, joten mä jaan nyt perjantain ratoksi omat pahimmat salimokani. Saa nauraa 😊

LÄPINÄKYVÄT HOUSUT

Tämä on varmasti käynyt monelle ja usein. Vaikka joitain housuja mainostetaan ettei niistä näy läpi, niin kippas kappas, sieltähän ne alkkarit paistaa. Onneksi käytän pääosin mustia alushousuja, joten läpinäkyminen ei ole niin paha.

PITKÄT PÄÄLLÄ

Tämä ei ole ihan hirveän paha, mutta mua ahdistaa itseäni hirveästi kun mun nännit paistaa läpi kaikista liiveistä ja topeista. Salilla ei ole kylmä, joten siitä ei voi olla kyse, enkä mielestäni treenaa erityisen kiihottuneessa mielentilassa.. vai treenaanko?

KILJUMINEN

Salilla jossa käyn, mennään pukuhuoneeseen niin, että siinä tulee pieni kulma. Olen muutamasti pelästynyt yllättäen nurkantakaa tulevaa kanssatreenaajaa ja alkanut kiljumaan aika kovaa.. no ainakin kaikki on huomanneet, että mä tulin salille.

TREENIKASSIN LEVIÄMINEN

Joskus kun treenikassi on käytännön syistä salin puolella mukana, niin on hirmuisen vekkulia kun se levahtaa johonkin. Siellä on sitten kaikki terveyssiteet, kynät, kondomit (joo en tiedä miksi) ja lapsen piilottamat lelut pitkin lattioita.

ÄÄNEEN LAULAMINEN

Tämä käy mulle usein. Kuuntelen kuulokkeilla musiikkia ja tietty mun listalla on vain ja ainoastaan timanttista settiä. Sitten siinä sarjojen välissä voi tanssahdella kevyesti ja ennenkuin huomaakaan, niin suusta pääsee paljon pidätelty laulu ulos. Viimeksi tällä viikolla kanssatreenaajat sai kuunnella kuinka Antonio soitti aamuyöllä huuliharppua kauniimmin kuin kukaan muu.. sori siitä.

REIKÄ HOUISUISSA

Ja siis nimenomaan se reikä on aina joko haaruksissa tai persuksessa. Kiva sitten siinä tehdä treeniä peläten, että jos nyt kyykkään niin repeekö nää lisää..

PAHAN ILMAN POIS PÄÄSY

Kyllä.. joskus on se surullisen kuuluisa suolikaasu karannut kesken treenin. Silloin olin kyllä tosi coolisti ja ihan muiniksina vaan jatkoin treeniä enkä paennut naama punaisena pukkariin. Koska eihän se voinut ainakaan haista.. eihän?

Joskus nämä olisi olleet maailmanloppu ja treenaaminen olisi saattanut jäädä sikseen, mutta onneksi iän ja itsevarmuuden lisääntyessä näille osaa nauraa. Pikku mokat piristää elämää ja kaikkea ei tarvi ottaa niin vakavasti aina.
Ihanaa viikonloppua 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *