Hae
Wellness by Jenny

Asiat joita olen kyllästynyt kuulemaan

Monilla ihmisillä on tarve sanoa aina jotain, mutta vaikka he haluaisivat tarkoittaa sanomisillaan hyvää, niin se tuntuu silti joskus loukkaavalta. Tässä muutama asia, joita mä olen kyllästynyt kuulemaan ja en edes enää vaivaudu sanomaan mitään kyseisiin kommentteihin.

1. ”MIKSI SUN TARVII LAIHDUTTAA, KUN OOT NIIN KAUNIS”
Tosi moni yrittää tarkoittaa tämän kehuna, mutta valitettavasti epäonnistuvat siinä. Jos mullä on ylimääräisiä kiloja, niin se ei tarkoita sitä että olisin jotenkin ruma ja se painon pudottaminen ei vaikuta siihen kauneuteen millään tavalla.

2. ”MITEN MUKA VOIT OLLA LIIKUNTA-ALALLA KUN OLET NOIN ISO”
No aika helposti kiitos kysymästä. Ei se ole kuin vähän opiskelua koulussa, vähän opiskelua itsenäisesti ja sitten eikun tekemään. Mun paino tai ulkonäkö ei kerro mun ammattitaidosta yhtään mitään. Koen itseasiassa, että mun yksi suurimmista vahvuuksista on se, etten ole aina pitänyt liikunnasta ja olen ollut reilusti ylipainoinen. Tiedän siis miltä joistain asiakkaista tuntuu ja ymmärrän heitä paremmin.

3. ”VARMAAN ON PALJON VIENTIÄ NYT KUN OOT SINKKU”
No ei ole. En ole missään deittisovelluksissa, koska en koe niiden olevan mua varten. Treffeillä olen käynyt muutamasti saman ihmisen kanssa. Minua ei isketä missään, en saa somessa treffipyyntöjä (paitsi niiltä sugardaddyiltä), en elä mitään villiä glamour-sinkkuelämää missä joka päivälle on uusi mies. Mä oon ihan onnellinen yksin ja nautin elämästä. Toki siis olen vähän ihastunut erääseen henkilöön, mutta tunne ei taida olla molemminpuoleinen, mikä on harmillista.

Pus.

4. ”MILLON MEET OIKEISIIN TÖIHIN”
On paljon niitä ihmisiä joiden mielestä baarihommat, pt-hommat ja jumppien ohjaus ei ole oikeaa työtä kun siinä ei kärsitä 8h päivässä ankeassa työympäristössä tietokoneen ruutua tuijottaen. Ei saisi tykätä omasta työstään tai jos tykkää, niin se ei voi silloin olla oikeaa työtä. Mä ainakin ennemmin tulen toimeen vähän vähemmällä ja teen asioita mistä nautin, kuin että viettäisin ison osan elämästäni paskassa duunissa mistä en pidä ja mikä vie elämänilon.

5. ”MIKSI SÄ VAAN LAIHDUT JA MULLE EI TAPAHDU MITÄÄN”
No siis mähän teen tän painonpudotuksen eteen koko ajan töitä. Kukaan tuskin laihtuu sohvalla maaten ja sipsiä syöden. Jos haluaa muutoksia, niin pitää olla myös valmis tekemään töitä niiden eteen.

6. ”JOS TREENAAT NOIN PALJON, NIIN ALAT NÄYTTÄÄ MIEHELTÄ”
Ei pidä paikkaansa. Treenaan 3-4 kertaa viikossa salilla ja lenkkeilen siihen päälle. En ole vetämässä mitään testokuuria, että lihakseni kasvaisi nopeammin ja isommiksi vaan treenaan jotta voisin hyvin ja pysyisin toimintakykyisenä mahdollisimman pitkään. Kukaan nainen ei normaalisti treenaten ala näyttämään mieheltä.

Kaikenlaista sitä on tässä saanut kuulla ja nämä on ehdottomasti ne ärsyttävimmät. Mulla olisikin pyyntö, että voisko ihmiset vähän miettiä ennenkuin sanotaan mitään?

Ihanaa viikonloppua ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.