Hae
Wellness by Jenny

Uuden edessä.

Niin se sitten 2020 saatiin päätökseen ja 2021 alkoi. Täytyy myöntää, että itseäni vähän hirvitti viime vuoden lopussa, että mitä tämä vuosi tuokaan tullessaan, mutta hirvitys oli turhaa.
Uskalsin tarttua härkää sarvista ja lähteä oikein urakalla tavoittelemaan omia unelmia, ensimmäisenä hakemalla tänne Vaikuttajamedialle blokkaajaksi, ja kuten näette tulin valituksi.
Sain myös PT-kurssini suoritettua ja nyt mä olen ihan oikea Personal Trainer. Tämä on musta vieläkin tosi hämmentävää, koska olen haaveillut siitä niin pitkään ja nyt se on totta.

2021 eka treeni tehty.

2021 eka treeni tehty.


SUURI MUUTOS.

Olin suunnitellut, etten aio vielä perustaa toiminimeä ja ottaa asiakkaita, koska opintoja on kuitenkin vielä jäljellä, mutta tässäkin kohtalo puuttui peliin. Minulle siis tarjottiin töitä kuntosalilta ja työt alkavat nyt heti tammikuussa. Teen vastaanottohommia ja pystyn ottamaan omia PT-asiakkaita, ja sen lisäksi mulla on mahdollisuus suorittaa mun ryhmäliikunnanohjaajan kurssi samassa paikassa. Tälläisestä en edes uskaltanut haaveilla ja olen todella kiitollinen tälläisestä mahdollisuudesta ❤

Kyykky kulkee

MITEN OPINNOT?

Koulu jatkuu taas tammikuun lopussa etänä ja odotan innolla uusia kursseja ja niiden tarjoamia haasteita. Vielä olisi suoritettavana aikuisten liikunnan edistäminen ja liikunnan toimintaympäristössä toimiminen. Sitten otin vielä ylimääräiseksi jo mainitsemani ryhmäliikunnanohjauksen kurssin. Suoritettuna on siis PT-kurssi ja yrittäjyysopinnot. Valmis liikuntaneuvoja minusta tulee tämän vuoden joulukuussa, jos kaikki menee niinkuin pitää.

Tätä vuotta on nyt eletty reilu 3 päivää ja tämä on ollut tähän mennessä jo niin mahtava, etten uskalla edes ajatella kuinka uskomattomaksi hommat vielä menee ?
Tässä kohtaa on alettava uskomaan, että asiat järjestyy aina. Vaikka unelmien toteutumista pitäisi odotella jopa vuosia, niin jos vaan tekee töitä niiden eteen niin jossain vaiheessa ne toteutuvat. Jokainen askel mun elämässä on vienyt mua lähemmäksi mun päämäärää ja nyt jos koskaan mä olen tosi lähellä.
Tosin, koskaan ei saa olla liian tyytyväinen, koska kehityshän tunnetusti loppuu siihen. Aina voi kehittyä ja kasvaa ja se onkin mun tän vuoden tavoite.

PAITSI keskivartalon kohdalta. Siitä en halua kasvaa enää yhtään, päinvastoin, siitä voisin vähän kiristellä pois.

Ihanaa tätä vuotta kaikille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *